neljapäev, 22. oktoober 2015

TAN-ETH P2: Mitte-midagi-tegemine ja kohale saabumine

Kus eilne päev lõppes ja tänane algas, on tegelikult päris keeruline selge piiritleda. Tegemist oli lõputuna näiva lendamisega.
Aga, aga.... Hommikul 6 kopikatega me Addis Ababas maandusime. Nüüd oli vaja veel kella 10ni oodata ja siis selle roundi viimane lend Dar es Salaami. Sealt lennujaama ning seejärel pisikesele jalutuskäigule linna.
Seadsin ennas Addisa lennujaama ootesaalis akna alla uimerdama. Päris magama ei julgenud ka jääda, sest äkki siis jään lennust maha magama.
Vaatasin aga vilgast toimetamist. Huvitav, et ka sellel lennuväljal võib näha ainult kohaliku lennufirma masinaid. Mitte miskit muud.

Ja siis läks huvitavaks. Lend hilineb pisut no ja pisut on ikka kohe 3 tundi korraga. Ja siis veel 2 tundi. Lahe. Ootesaalis pole peale kergendusministeeriumi mitte midagi. Ole siis seal ootamas tunde ilma tilga veeta. Ei ole ülearu lõbus. 
Lõunale meid korra siiski viidi ja seal sai ka pool liitrikest vett, aga minu vedelikutarbimise harjumuse juures on see piisk.

Selle 5 tunni jooksul nägin ma ei rohkem ega vähem kui tervelt 2 nn. võõra lennufirma masinat, kõik ülejäänud kuulusid kodusele Ethiopian Airways'le.
Meie lennuki tehniline rike sai parandatud ja meie teele asuda.
Edasi sujus asi justkui kenasti. Lennukis tankisin muidugi jooke endale naha vahele hulgi ja olgu seejuures mainitud, et valdav osa sellest lahja, ilma igasuguse kraadita :). 
Daris maandudes tegime läbi viisaprotseduuri. Sain kätte pagasi. Suurepärane, et see kõik need lennud ja transfeerid siiski koos minuga läbi tegid :). 
Vahetasin endale paar kohalikku tugrikut kaasa ning hotelli. Selleks ajaks kui liikuma lennujaamast saime oli juba päris hämar ja kohale jõudes kottpime. Liiklus oli Darile omaselt veel pingeline, kuid nüüd enam kiiret ju polnud. Hotellis sai kiiresti tuba pisut jahedaks tehtud, ise vee alt läbi käia ja voodisse. Ümber oli lärm veel õhtuselt vilgas, et tundus, et isegi selles ei suuda ma magama jääda, aga võta näpust. Hea, et tule jõudsin ära kustutada. 
Homme hommikul juba linnast välja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar