kolmapäev, 23. juuli 2014

LAV - Tansaania P36 - Järjekordne mittemidagitegemisepäev

Tänaseks polnud meil planeeritud ühtki tegvust. Kui just basseini ääres pikutamist ja aeg-ajalt enese märjakskastmist tegevuseks lugeda :-)

Mina ärkasin hommikul juba poole 8 paiku, kuid uimasin veel voodis, enne kui ronisin välja asjatama. Pesin ära oma kampsuni, mida jaba kasimatuna hoiutud reisi algusest peale. On küll häbi, aga elu teeb omad korrektiivid. Nimelt varem poleks see kuskil lihtsalt ära kuivanud.

Eret ärkas gramm enne poolt 10 ja kui protseduurid selja taga, aeg hommikusöögile siirduda. Tegemist rootsi laua stiilis õhtusöögiga. Valik päris korralik. Kõhud täis vitsutatud, siis suundusime päikesevanne võtma. Nagu ikka algab see esmalt basseinikülastusega. Ahjaa, siin on lahe süsteem, saime saabudes 2 kaarti, mis võimaldavad meil lunastada basseini äärde rannarätikud. Kui oleme päeva lõpetanud, siis viima rätikud tagasi ning meile antakse taas need 2 plastikkaarti ja nii igakord, kui soovime saada rannarätikuid.  

Kui ikka päike paistab, siis tervet päeva pole siin võimalik olla päikese käes aga nii paari-kolme tunni kaupma saab hakkama. Seega lõuna paiku oli meile päikesest küll saanud ja seadsime ennast sisse lobby alasse. 

Ja nii sisutihedalt see päev veeres. Õhtusöögikohaks valisime eile pearestorani koos bufeelauaga. See on ohtlik koht söömiseks, tekib tavapärane bufeelauasündroom. Ma ju anult natukene kõigest prrovin ja siis on taldrik täis kuhjatud  nagu inimest oleks umbes aastajagu nälgas hoitud. Hmm, tõdesime, et seda toidukohta peaksime üritama vältida kuni meie siinviibimise aja lõpuni.

Õhtupoolikul hakkas tuul tõusma ja lõøtsuma, seega, minul kui tuntud külmavaresel tuli tibutagi selga. Kurja, miks see tagi küll sooja ei anna??? :-)

Kuna meil on hakanud nüüd ka mõned soovid ja tahtmised tekkima siis õhtul suundusime uurima, kuidas neid ellu viia.

Õhtu oli mul suhteliselt varajane, Eretil pisut pikem. Mägi vist võttis ikka oma. Olen 24/7 lestakala, aga halb ka ei ole?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar