reede, 25. juuli 2014

LAV - Tansaania P39 - Ootamatu vihma-ja pilvepüha

Tänane päev oli meil planeeritud bassu ääres vedelemiseks. Seega mingit ametlikku äratuse aega polnud. 
Minu silmaluugid avanesid pisut enne poolt 8t. Tegin hommikused protseduurid, panin ennast riidesse ning kolisin meie rõdule ennast kerra raamatut lugema, kuni Eret ka ärkab ja valmis on, et minna hommikusöögile.

Istusime hommikusöögilauas, kui alla tulid mõned vihmapiisad. Hommikul oli juba taevas olnud pisut pilvine, kuid nii on see siin igal hommikul olnud.  Enne keskpäeva on taevas siiski kenasti ära klaarinud. Lootsime nii minevat ka täna. Kui hommikusöögilt lahkusime, siis mitte veel bassu äärde, vaid tegime vahepeatuse lobby alas. Ja siis, üllatusena, hakkas mitte selginema vaid sadama. Ja sellel ajal aastas ei peaks seda suuresti juhtuma. No aga ju see läheb kohe üle ja klaarib ära. 
Hakkas hoopis valjemini sadama:-(.  Pladinat jagus pärais pikaks ajaks. Lõpuks jäi sadu siiski järele, kuid päike ei olnud kuidagi nõus koostööks.
Selle asemel läks taas tumedamaks ning tuli uus sahmakas vihma. 

Päike näitas õhtupoolikul ennast ca pari minuti jooksul ja siiski läbi pilveräbalate. No ei olnud tänane päev meile mõeldud plääsitamiseks. Ehk selles osas on homme parem päev?  Rohkemat võimalust meil siin lihtsalt pole.

Päeva kulutasime kes milleks, mina valdavalt raamatu lugemiseks. Eret lõbustas ennast ilmselt netis.
5 paiku kiire pesu ja tehnika laafimise paus ning tagasi baari. 
Caipirinha maitses täna hästi. Aga meel hakkab vaikselt kurvaks kiskuma. Ja see pole alkoholi ma-ei-tea-mitmes-staadium, vaid tõdemine, et peatselt tuleb hakata lõplikult kodinaid pakkima. Samas tean, et sellel korral miskit nii väga kripeldama enam ei jää, kuid ei tähenda ka seda, et nüüd Aafrikaga ühel pool :-). 
Eks aeg näitab.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar